Ina Custers

Ina Custers is in 1957 geboren in het zuidelijke stadje Roermond in Limburg. Ze is een Nederlandse Magistra occultiste, mystica en publiciste. Haar levensmotto is ‘Unifying the Two Lands’. Het is een spreuk uit het oude Egypte welke door de farao’s werd gebruikt om het bovenste gedeelte en het onderste gedeelte van Egypte met elkaar in verbinding te brengen. Ze heeft gekozen voor deze spreuk om twee werelden samen te brengen, namelijk die van het spirituele en die van de aardse realiteit.

Studie en Werkervaring

Ina CustersIna Custers volgde haar middelbare opleiding aan het Atheneum van St. Michiel Lyceum in Geleen. Vervolgens heeft ze voor verschillende bedrijven en instanties gewerkt. Van 1992 tot 1994 heeft ze gewerkt als psychiatrische zuster bij het Delta Psychiatrisch ziekenhuis. Toen ze daar weg ging besloot ze om wel met psychiatrische patiënten te blijven werken. In 1997 werkte ze als sociotherapeut bij De Grote Rivieren. Ze hielp psychiatrische patiënten met het trainen van talenten en vaardigheden. Ze zorgde er voor dat ze deze op een juiste manier konden gebruiken. Daarbij hielp ze de patiënten ook om hun symptomen van hun ziekte onder controle te houden. Hierbij werkte ze op zowel de open als de gesloten sectie. Van de gesloten sectie werd ze later (2002 tot 2003) zelfs tijdelijke manager. Later werkte ze ook nog als Europese coördinator en supervisor bij Servants of the Light in St. Helier Jersey in de U.K.

Hermetic Order of the Temple of Starlight

Na deze vele werkervaringen besloot Ina Custers in november 2003 haar eigen school op te richten: Hermetic Order of the Temple of Starlight. Ze werd geautoriseerd door Dolores Ashcroft-Nowicki om een Europese Dochterschool op te richten in het vakgebied van de Westerse Mysterietraditie en Ceremoniële Magie, welke dus de Hermetic Order of the Temple of Starlight werd genoemd. Omdat Custers volledig geschoold is in de Heilige Magie weet ze precies waar ze over praat en wat ze doet. Dat gaf Dolores dan ook het vertrouwen om haar een dochterschool te laten oprichten. Na jaren van ontvlechting was het in 2007 zo ver dat de Hermetic Order of the Temple of Starlight zich los kon werken van de moederschool en dus een geheel zelfstandige school kon worden. Custers was de Director of Studies en in ditzelfde jaar publiceerde ze ook haar eerste boek “De weg naar de oude mysteriën”. In dit boek beschrijft ze onder andere de spirituele ontwikkelingsweg vanuit een bepaalde traditie welk ver terug gaat in de tijd.

Coaching en Training

De transpersoonlijke coaching die Ina Custers biedt opent de weg naar je Zelf. Diep van binnen zit er in iedere persoon een Zelf die ze door middel van deze coaching probeert op te wekken. Ze helpt hierbij mensen die (levens-)moe zijn en op zoek zijn naar hun echte Zelf. De coaching helpt mensen om weer in direct contact te komen met je eigen inspiratiebronnen. Een coaching-proces bestaat uit meerdere gesprekken met Ina Custers.

Contact

Om in contact te komen met Ina Custers kunt u via haar LinkedIn contact met haar opnemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *